Antena 3 CNN Horoscop Zodia care va primi veşti proaste de la medic! Mari probleme de sănătate pentru aceşti nativi în luna mai

Zodia care va primi veşti proaste de la medic! Mari probleme de sănătate pentru aceşti nativi în luna mai

Zodia care va primi veşti proaste de la medic! Mari probleme de sănătate pentru aceşti nativi în luna mai
26 Apr 2018   •   10:13

Luna mai vine cu veşti proaste pentru unii nativi. Una dintre zodii va ajunge să se confrunte cu mari probleme de sănătate şi este indicat să acorde atenţie stărilor proaste şi să meargă la medic.

Nativii Scorpion vor fi lipsiţi de energie în perioada următoare şi se vor confrunta cu stări proaste, putând să ajungă chiar la depresie.

Nativii Scorpion nu ar trebui să neglijeze semnalele trupului. Se pot confrunta în luna mai cu migrene cauzate de stres sau cu dureri de stomac, cauzate de faptul că nu se alimentează corect şi la timp. Dacă resimt o durere care durează mult de două-trei zile, aceşti nativi ar trebui să se prezinte neapărat la un medic, scrie spynews.ro.

Astrele nu le rezervă nimic bun pe planul sănătăţii, de aceea, în luna mai, nativii Scorpion trebuie să fie extrem de atenţi şi de vigilenţi cu starea lor de sănătate. Sunt recomandate sportul, hidratarea zilnică şi, totodată, ar fi bine ca aceşti nativi să încerce să se relaxeze mai mult practicând yoga sau exerciţii de respiraţie. 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close