Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care își vor cunoaște sufletul-pereche în luna martie. Vezi dacă te afli printre ele

Zodiile care își vor cunoaște sufletul-pereche în luna martie. Vezi dacă te afli printre ele

Zodiile care își vor cunoaște sufletul-pereche în luna martie. Vezi dacă te afli printre ele
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Mar 2018   •   10:08

Există trei zodii care își vor cunoaște marea dragoste în luna lui Mărțișor.  

Pești- Singurătatea pare să ia sfârșit luna aceasta. Deși ești de mult timp single și te-ai obișnuit cu situația, soarele o să iasă și pe strada ta. Mai devreme decât te aștepți o să îți întâlnești sufletul pereche! Inițial nu vor zbura inimioare în aer, iar prima întâlnire nu va fi ca în filme. Este posibil ca în prima parte a relației să existe ceva neînțelegeri.

Capricorn - La întâlnirea cu tipul care o să te invite în oraș, să mergi cu tragere de inimă. Știm că ai suferit din dragoste foarte mult, dar nu înseamnă că de acum nu mai trebuie să îți deschizi sufletul în fața niciunui bărbat. Astrele au pregătit pentru tine un traseu liniștit și plin de dragoste pentru o perioadă lungă de acum înainte. Prinde curaj și lasă-te purtată de valurile iubirii, informează divahair.ro.

Balanță - Mai ții minte acel băiat simpatic din școală de care erai îndrăgostită lulea? Destinul ți-a pregătit o întâlnire cu el și este posibil ca rolurile să se schimbe, și el să fie cel care aleargă după tine. Chiar dacă și ție îți place de el, ai tendința să te lași greu și să pari că nu ești interesată.

×
Subiecte în articol: zodii martie dragoste
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close