Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care le e greu să reziste în relații de lungă durată. Vezi dacă te afli printre ele

Zodiile care le e greu să reziste în relații de lungă durată. Vezi dacă te afli printre ele

Zodiile care le e greu să reziste în relații de lungă durată. Vezi dacă te afli printre ele
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Mar 2018   •   22:41

Pentru oricine dorește să creeze o relație sănătoasă și de lungă durată, e bine de știut că sunt anumite zodii care întâmpină dificultăți la acest capitol.

BERBEC
Pentru ca au în sânge adrenalina, nativii din zodia Berbec întâmpină greutăți atunci când sunt nevoiți să stea prea mult timp într-un loc. Berbecii urăsc monotonia, de aceea riscă să rămână singuri. Nu se pot mulțumi niciodată cu ceea ce au și se plictisesc destul de repede. Dacă se căsătoresc au nevoie de pasiune și multe schimbări pentru a ține flacăra aprinsă în permanență, informeaza elle.ro.

SĂGETĂTOR
Există două motive pentru care nativii Săgetator sunt mai puţin dispuşi să mențină o relație de lungă durată: iubesc libertatea şi nu pot sta alături de oameni care au nevoie de iubirea şi atenţia lor. Acest lucru nu înseamnă că sunt incapabili să iubească, ci ca au o anumită dificultate, cand o relaţie nu funcţioneze după propriile reguli. Este semnul zodiacal care se implică cel mai greu într-o relaţie serioasă.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii sunt o zodie independentă, de aceea sunt în căutarea unui partener care să nu le îngrădească libertatea. Aceștia nu sunt împotriva mariajului, dar nu prea îi văd rostul. Pentru a fi fericit în cuplu, un Vărsător trebuie să perceapă o relație drept un drum spre libertate.

×
Subiecte în articol: zodii relatii Horoscop
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close