Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care vor avea noroc în dragoste în luna februarie

Zodiile care vor avea noroc în dragoste în luna februarie

Zodiile care vor avea noroc în dragoste în luna februarie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
02 Feb 2018   •   17:39

Februarie este fără îndoială luna îndrăgostiților. Însă nu toate zodiile se bucură de influența lui Cupidon în această lună. Iată care sunt cele norocoase zodii când vine vorba de dragoste.

Gemeni: Apar schimbări semnificative pentru nativii Gemeni în luna îndrăgostiților. Nu doar că vor avea șansa să avanseze în carieră sau să se implice în proiecte inedite, dar vor avea și ocazia să cunoască un partener nou de viață. Va fi o persoană care le va atrage imediat atenția și care va intra în viața lor într-un moment de cotitură.

Rac: Nativii trebuie să călătorească, în februarie, chiar dacă nu aveau asemenea planuri. Astrele îi sfătuiesc să găsească un motiv să plece câteva zile de acasă, să aleagă o destinație nouă și să uite de stresul cotidian. Numai așa vor reuși să retrăiască pasiunea de la începutul relației și să își recucerească partenerii.

Fecioară: Pentru acești nativi, luna îndrăgostiților înseamnă noi parteneriate, și în viața socială, și în viața intimă. Căsătoriți sau nu, nativii Fecioare vor simți nevoia să ceară mai multă dragoste și să caute o aventură care să le dezmorțească inimile, scrie libertateapentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: zodii dragoste Horoscop
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close