Antena 3 CNN Horoscop Zodiile de bărbaţi care nu vor să se însoare. Vezi pe cine trebuie să eviți

Zodiile de bărbaţi care nu vor să se însoare. Vezi pe cine trebuie să eviți

Zodiile de bărbaţi care nu vor să se însoare. Vezi pe cine trebuie să eviți
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
02 Mar 2018   •   16:40

Daca te indragostesti de una dintre urmatoarele zodii de barbati care nu vor sa se insoare, dorinta ta a organiza o nunta fabuloasa va trebui sa mai astepte. Asadar, asigura-te ca noul tau partener nu este nascut in unul dintre aceste semne.

Reprezentantul Berbec bifeaza primul lista zodiilor de barbati care nu vor sa se insoare. Acesta este o fire independenta, astfel ca nu va avea prea curand ganduri de insuratoare, indiferent cat de bine s-ar simti alaturi de o femeie. Nici nu te gandi sa il constrangi cu tot felul de vorbe grele, pentru ca il vei indeparta de tine.

Barbatul Gemeni te va cuceri cu farmecul lui si iti vei dori repede sa traiesti toata viata alaturi de el. Din pacate, te vei lovi de un zid. Acesta face parte dintre zodiile de barbati care nu vor sa se insoare, asa ca nu ar trebui sa iti faci prea multe sperante in privinta lui. Isi iubeste atat de mult libertatea, incat nu va renunta usor la acest statut pentru o femeie. Nu este facut pentru casatorie, pur si simplu, potrivit andreearaicu.ro.

×
Subiecte în articol: zodii barbati
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close