Antena 3 Horoscop Zodiile pentru care munca este totul. Află dacă te afli printre ele

Zodiile pentru care munca este totul. Află dacă te afli printre ele

08 Feb 2018   •   10:19
Zodiile pentru care munca este totul. Află dacă te afli printre ele
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Iată zodiile pentru care munca reprezintă totul. 

Balanță
Una dintre cele mai muncitoare zodii este Balanța. Îi place să știe că tot ce iese din mâna ei nu mai are nevoie de niciun retuș și șeful sau clienții vor fi foarte recunoscători. Pentru femeia Balanță ziua de muncă se termină cu multe ore lucrate peste program și cu o ședință de yoga. 

După atâtea bătăi de cap are nevoie de relaxare. Totuși, deși se bucură de succes pe plan profesional, marea ei temere este că nu o să găsească jumătatea care să o definitiveze ca om. Poate că ar fi mai bine să te relaxezi și să îți acorzi timp și pentru tine, prietenii tăi și întâlniri cu tipi care te atrag! Frumusețea și șarmul tău nu trebuie să fie private de ochii admiratorilor. 

Berbec
Berbecul nu s-a dat niciodată în lături când a fost vorba de muncă, indiferent dacă obișnuința spune că unele job-uri nu sunt pentru femei. Dorința femeii Berbec a fost aceea să demonstreze că o femeie poate să muncească și chiar să exceleze într-un domeniu predominat de sexul masculin. 

Are o satisfacție nespus de mare atunci când primește laude din partea superiorilor ei, iar asta nu se întâmplă rar. Ai grijă, totuși, să îți mai suni și familia din când în când să știe că ești bine și să te bucuri împreună cu prietenii de reușitele tale., informează divahair.ro.

Leu
Leul este întruchiparea umană a cuvântului ”multifuncțional”. De multe ori alege să lucreze de acasă ca să poată să aibă grijă și de copil. Se încăpățânează să se ocupe singură de treburile casnice și preferă să facă sacrificii decât să ceară ajutorul cuiva. 

O zi din viața unui Leu este foarte încărcată: trezirea cât mai de dimineață, micul-dejun, mail-uri peste mail-uri, copilul plânge, cățelul trebuie scos afară, telefonul sună, iar mâncarea aproape că dă în foc. Iată un rezumat care descrie foarte bine femeia Leu. 

Deși pare greu de crezut, este AS la toate treburile! 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close