Antena 3 CNN International News Atac armat într-o biserică din Colorado. O persoană a murit și două au fost rănite

Atac armat într-o biserică din Colorado. O persoană a murit și două au fost rănite

O persoană a murit și două au fost rănite, după un atac armat, care a avut loc în interiorul unei biserici din statul american Colorado.

Atac armat într-o biserică din Colorado. O persoană a murit și două au fost rănite
Sursa foto: Twitter/ CNN
de Cerasela Stafie    |    05 Feb 2022   •   16:14

Suspectul care a împușcat și ucis o femeie și a rănit alte două într-o biserică vineri seara din Aurora, Colorado, cunoștea cel puțin una dintre victime, au transmis oamenii legii.

”Relația exactă nu va fi dezvăluită în acest moment”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Aurora, Matthew Longshore, în timpul unei conferințe de presă. ”Nu a fost doar o împușcătură întâmplătoare în interiorul acestei biserici”, a spus el.

Atacul armat avut loc la Biserica Iglesia Faro De Luz în jurul orei locale 20:00, potrivit informațiilor distribuite pe Twitter de Departamentului de Poliție Aurora. Biserica găzduia un eveniment la care au participat  în jur 15 până la 20 de persoane când a avut loc incidentul, a declarat poliția într-un comunicat de presă.

O femeie de 36 de ani, un bărbat de 42 de ani și altul de 40 de ani sufereau de răni aparent provocate de o armă de foc când ofițerii au ajuns la biserică. Femeia a murit pe loc, iar cei doi bărbați au fost transportați la spital, potrivit autorităților. Un alt adult, care nu a fost împușcat, a fost de asemenea dus la spital din alte motive medicale.

Autoritățile au informații despre cine ”ar putea fi” suspectul și lucrează pentru a-i confirma identitatea. Individul a fugit înainte de sosirea polițiștilor.

Anchetatorii efectuau interviuri cu martorii sâmbătă dimineața și cercetau zona pentru supraveghere video, a spus Longshore.
”Faptele și circumstanțele care au dus la această împușcătură sunt încă în curs de stabilite”, a transmis poliția.

×
Subiecte în articol: Colorado biserica mort
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close