Antena 3 CNN International News Atac armat la o universitate din SUA. O persoană a murit și șapte au fost rănite

Atac armat la o universitate din SUA. O persoană a murit și șapte au fost rănite

Un om a murit și alți șapte au fost răniți într-un atac armat la o universitate din Statele Unite. Este al doilea astfel de incident în mai puțin de o săptămână.

Atac armat la o universitate din SUA. O persoană a murit și șapte au fost rănite
Sursa foto: Twitter/USA Today
de Cerasela Stafie    |    18 Oct 2021   •   09:50

Atacul a avut loc duminică dimineața, în jurul orei locale 01:15, la Grambling State University, în Louisiana. Autoritățile au transmis că unul dintre oamenii răniți se află în stare critică, iar ceilalți șase sunt în afara pericolului.

Instituția a declarat, printr-o postare pe Twitter, că un singur student a avut de suferit, dar că este "tratat pentru răni care nu îi amenință viața”. Totodată, potrivit informațiilor transmise, autorul atacului nu aparținea universității.

”În acest moment, nu avem informații cu privire identitatea atacatorului", au spus oamenii legii. Aceștia au adăugat și că motivul este necunoscut, iar anchetatorii fac tot ce pot pentru a găsi făptașul.

Grambling State University a anulat cursurile și toate evenimente extracurriculare de luni și marți. Directorul instituției a precizat că este restricționat accesul în campus și se ia în considerare implementarea unor restricții de acest fel și pe viitor, pentru protecția studenților.

Este al doilea incident de acest fel petrecut în mai puțin de o săptămână. Miercuri, tot în jurul orei 01:00 dimineața, un alt atac armat a avut loc în incinta universității, fără a fi implicate persoane din interior. Acesta s-a soldat cu un mort și un rănit, iar făptașul nu a fost identificat nici până în acest moment. Din informațiile transmise, oamenii legii sunt de părere că cele două evenimente nu au legătură.

×
Subiecte în articol: atac armat Universitate
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close