Antena 3 CNN International News A murit actorul Bob Saget, cunoscut pentru rolul din "Full House". A fost găsit într-o cameră de hotel și nu se cunoaște cauza morții

A murit actorul Bob Saget, cunoscut pentru rolul din "Full House". A fost găsit într-o cameră de hotel și nu se cunoaște cauza morții

Bob Saget, comediant și actor cunoscut de public pentru interpretarea lui Danny Tanner din sitcomul „Full House”, a fost găsit mort într-o cameră de hotel. Nu se cunoaște cauza decesului.

A murit actorul Bob Saget, cunoscut pentru rolul din "Full House". A fost găsit într-o cameră de hotel și nu se cunoaște cauza morții
Sursa foto: Getty Images/ Phillip Faraone
de Cerasela Stafie    |    10 Ian 2022   •   08:42

Informația a fost confirmată de familia actorului, într-o declaratie pentru CNN. ”Suntem devastați să confirmăm că iubitul nostru Bob a murit astăzi”, a transmis familia Saget. 

”El a fost totul pentru noi și vrem să știți cât de mult și-a iubit fanii, să cânte live și să aducă oameni din toate categoriile sociale împreună prin râs. Deși cerem intimitate în acest moment, vă invităm să fiți alături de noi în amintirea dragostei și amuzamentului pe care Bob le-a adus lumii,” a adăugat.

Saget a fost găsit mort într-o cameră de hotel duminică la Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes, potrivit unui comunicat al biroului șerifului Orange County.

”Bărbatul a fost identificat ca fiind Robert Saget și a fost declarat decedat la fața locului. Detectivii nu au găsit semne ale vreunei infracțiuni sau de consum de droguri în acest caz”, se arată în declarația șerifului.

Cauza morții va fi stabilită de medicul legist, se adaugă în comunicat. Bob Saget se afla în Florida în turneu. Conform datelor turneului anunțate pe contul său de Twitter, el a cântat sâmbătă seara la Ponte Vedra Beach, Florida.

Saget este cunoscut pentru umorul său. A participat la mai multe programe pentru familie. Actorul a jucat rolul tatălui văduv a trei fete la „Full House” de la ABC și apoi a fost gazdă a emisiunii ”America's Funniest Home Videos”.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close