Antena 3 CNN International News "Casa iadului" este scoasă la vânzare în SUA și are oferte care depășesc 600.000 de dolari

"Casa iadului" este scoasă la vânzare în SUA și are oferte care depășesc 600.000 de dolari

O locuință din Colorado, intitulată "Casa iadului", este vândută pe internet la suma de 600.000 de dolari, în ciuda stării deteriorate în care se află.

"Casa iadului" este scoasă la vânzare în SUA și are oferte care depășesc 600.000 de dolari
Sursa foto: Redfin
de Alexandru Negrici    |    18 Iun 2021   •   09:37

În această piață sălbatică, în care inventarul scăzut și cererea crescândă, duce la majorarea prețurilor locuințelor la cote din ce în ce mai ridicate, orice lucru vechi pus la vânzare are toate șansele să se își găsească un cumpărător. 

Mimi Foster, agent imobiliar la Falcon Property Company din Colorado Springs, a decis să pună la bătaie o locuință sinistră.

Ea a listat o casă cu cinci dormitoare, din cartierul Broadmoor Bluffs Estates, pentru 590.000 de dolari. Poate sună ca un furt, dar cei care au făcut oferte nu consideră același lucru.

În timp ce casa, din exterior, pare bine întreținută și este situată într-un cartier unde locuințele se vând de obicei cu sume între 750.000 și 800.000 de dolari, ceea ce îi așteaptă pe vizitatori, pe de cealaltă parte a ușii, este vandalism, unele camere având și rămășițe de animale aruncate pe podea, iar mirosul este... intens.

Foster a fost foarte sinceră în anunțul pe care l-a postat, descriind locuința ca fiind „coșmarul fiecărui proprietar”. 

Ea a scris ăn anunț: „Dacă visezi să deții propria ta felie de iad și să o transformi într-o bucată de rai, atunci nu căuta mai departe!”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Casa, care, potrivit lui Foster, este deținută de un vânzător bolnav care locuiește în afara statului, a fost închiriată, în trecut, unui bărbat care a locuit acolo timp de un deceniu.

Când chiriașul a fost evacuat în toamna anului 2019 pentru că nu a plătit chiria, i s-a permis să se întoarcă pentru a colecta unele dintre bunurile sale, dar în schimb acesta a devastat locul, potrivit lui Foster.

Vopseaua de culoare neagră acoperă fiecare corp de iluminat, podea și suprafață, a spus Foster.
 
"Congelatorul din subsol este plin de carne și nu are curent electric de mai bine de un an", a mai precizat agentul de imobiliare, încercând să explice sursa mirosului din casă

Pentru a-și păstra conștiința curată, Foster a spus că va accepta doar ofertele celor care merg să viziteze casa.

"Nu accept ofertele celor care nu au văzut cu ochii lor (n.r. casa)", a spus ea.

Când un agent a sunat-o să o anunțe îi va trimite oferta unui investitor din Denver, de 625.000 de dolari, Foster i-a replicat: „Îmi pare rău. Trebuie să vii și să o mirosi mai întâi”.

×
Subiecte în articol: locuințelor Colorado
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close