Antena 3 CNN International News O femeie a murit după ce a căzut cu mașina în râul Niagara, foarte aproape de cascadă

O femeie a murit după ce a căzut cu mașina în râul Niagara, foarte aproape de cascadă

O femeie și-a pierdut viața după ce a căzut cu mașina în râul Niagara, foarte aproape de cascadă. A avut loc o intervenție dramatică pentru a o scoate din autoturism.

O femeie a murit după ce a căzut cu mașina în râul Niagara, foarte aproape de cascadă
Sursa foto: Twitter/ CNN
de Cerasela Stafie    |    09 Dec 2021   •   18:30

O femeie a fost scoasă dintr-o mașină scufundată în apă, lângă marginea Cascadei Niagara. Din păcate, aceasta nu a putut fi salvată, a anunțat miercuri poliția din New York State Park.

Femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, în vârstă de 60 de ani, a fost scoasă din mașină de un scafandru care atârna de un elicopter al Gărzii de Coastă a SUA, la aproximativ 50 de metri de marginea cascadei, au transmis autoritățile.

„Nu am avut niciodată un vehicul în apă atât de aproape de pragul cascadei”, a declarat căpitanul poliției din New York State Park, Chris Rola, într-o conferință de presă.

Femeia era singurul ocupant al mașinii, pe care martorii au văzut-o plutind pe râu, a spus Rola. Nu este foarte clar cum a reușit să ajungă cu mașina în apă.

Operațiunea de recuperare a femeii a fost una dramatică. Polițiștii nu au reușit să o scoată pe femeie din apă, așa că au cerut ajutorul Gărzii de Coastă a SUA. De asemenea, au fost folosite drone pentru a verifica dacă mai era și altcineva în mașină și pentru a colecta informațiile de pe plăcuțele de înmatriculare.

×
Subiecte în articol: masina Cascada Niagara
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close