Antena 3 Life Adina Alberts, despre valul trei al epidemiei COVID: "E o ştire de panică. Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți!"

Adina Alberts, despre valul trei al epidemiei COVID: "E o ştire de panică. Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți!"

de Georgiana Adam    |    24 Feb 2021   •   08:51
Adina Alberts, despre valul trei al epidemiei COVID: "E o ştire de panică. Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți!"
Sursa foto: Antena 3

Medicul estetician Adina Alberts susţine că valul al treilea al epidemiei de coronavirus, despre care vorbesc specialiştii, ar fi numai o ştire care aduce panică.

În plus, ea spune că noua tulpină nu este mai periculoasă decât cea veche şi îndeamnă oamenii să ia preventiv vitamina D3, vitamina C și Zinc. 

"A apărut brusc, în “presa liberă” de azi, informația despre pericolul iminent al unui al treilea val de infectări cu noua tulpină din UK. 

Alberts: Din cauza numărului scăzut de vaccinări, a apărut necesitatea unei știri "de panică"

Cum am auzit această “știre” m-am dus repede la statistica oficială care arată numărul vaccinărilor zilnice. Eram sigură că acolo se află explicația pentru această “știre”...

Din cauza numărului scăzut de vaccinări zilnice, a apărut necesitatea unei astfel de știri “de panică”. 

Adina Alberts: Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți, noua tulpină nu e mai periculoasă decât cea veche!

- Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți. Noua tulpină nu este mai periculoasă decât cea “veche”. Poate o fi mai contagioasă, dar nu dă forme de COVID mai grave, sau complicații mai serioase. 

Luați vitamina D3, Vitamina C și Zinc. Păstrați-vă calmul. Testați-vă, protejați-vă și vedeți-vă de treabă. 

- Așteptăm să fie avizată Ivermectina pentru tratarea și prevenția îmbolnăvirilor. Dacă v-ați procurat-o din alte țări în care este avizată, nu uitați că doza de prevenție este de 0,2 mg/ kg corp, pe lună. 

Dr. Alberts: Luați vitamina D3, vitamina C și Zinc. Păstrați-vă calmul!

Și ar fi minunat să avem în țară și alte variante de vaccinare, inclusiv Vaccinul Vero -Sinopharm, China. 

- Vești bune: La vară veți putea călători în Grecia, de exemplu, fie cu pașaportul de vaccinare, fie cu analiza care arată că aveți anticorpi, fie cu test PCR negativ. 

Așa că, permiteți-mi să vă dau un sfat. Nu vă grăbiți! Graba strică treaba. În acest caz graba v-ar putea aduce o boală gravă într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, complicație a vaccinurilor ARN mesager", a scris medicul Adina Alberts, pe pagina de Facebook.

Ministerul Sănătății face planuri pentru valul trei al pandemiei. "E foarte posibil să apară şi la noi"

Medicul Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a spus că autorităţile iau în calcul posibilitatea apariţiei unui al treilea val al epidemiei de coronavirus în România, din cauza tulpinii Sars-CoV-2 apărută iniţial în Marea Britanie, care este mult mai contagioasă. 

Oficialul anunţă că autorităţile poartă discuţii şi pun la punct un plan pentru a se putea "replia foarte repede" în cazul unei creşteri a numărului de îmbolnăviri cu coronavirus, în condiţiile apariţiei de noi tulpini, cu o contagiozitate mai ridicată, potrivit g4media.ro.

"Tulpina din Marea Britanie are câteva particularităţi. În principal cea care vizează copiii, având o rată mai mare de transmitere şi de contagiozitate la această grupă de persoane, deci automat deja avem un plus de grijă din punctul acesta de vedere", a declarat Andreea Moldovan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close