Antena 3 CNN Life Alimentele care nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta. "Dacă le consumi te vei simţi mult mai bine"

Alimentele care nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta. "Dacă le consumi te vei simţi mult mai bine"

Alimentele care nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta. "Dacă le consumi te vei simţi mult mai bine"
de O.P.    |    27 Oct 2014   •   13:03

Atat pentru sanatate, cat si pentru silueta, anumite produse nu trebuie sa lipseasca din bucatarie sau din camara.

Cum iti organizezi propria bucatari si camara (daca exista una) poate face diferenta intre o sanatate buna si o silueta de invidiat si o sanatate precare si probleme de greutate. Motivul? Simplu! Ce ai, aia mananci. Asadar, daca ai dulciuri si snacksuri in bucatarie, la indemana, mai degraba le vei manca pe acestea decat sa cauti in lada de la frigider merele sau, mai mult, sa te duci la magazin sa-ti cumperi fructe si iaurt.

Iata ce produse esentiale trebuei sa exista in orice bucatarie pentru o sanatate de fier si o silueta de invidiat!

Produse din cereale integrale - fie ca discutam de orez brun, de paste din faina integrala, de seminte de quinoa, fie ca vorbim de orz, toate bucatariile trebuie sa aiba la indemana produse din cereale integrale. Sunt foarte usor de preparat si contribuie deopotriva la sanatate si la silueta! Spre exemplu, o masa sanatoasa poate reprezenta seminte de quinoa cu naut si ardei pe gratar.

Uleiuri sanatoase - pentru copt, pentru dressingurile de salata sau pur si simplu pentru gatitul diverselor mancaruri, uleiurile sanatoase, asadar cele cu grasimi mononesaturate si polinesaturate sunt sumt mai potrivite decat alte tipuri de grasimi, precum untul sau clasicul ulei de floarea soarelui. Spre exemplu, uleiul de floarea soarelui poate fi usor de inlocuit cu uleiul de rapita sau ulei de masline extravirgin.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close