Antena 3 CNN Life Ce înseamnă când visezi că un mort îți cere bani sau o cană cu apă

Ce înseamnă când visezi că un mort îți cere bani sau o cană cu apă

Ce înseamnă când visezi că un mort îți cere bani sau o cană cu apă
Sursa foto: foto: Pixabay.com
16 Feb 2018   •   14:38

Visul în care vezi sau vorbeşti cu morţi face referire asupra unor influenţe negative din partea unor persoane din cercurile de cunoscuţi. Acest vis poate fi, de asemenea, o cale exprimare a sentimentelor faţă de cei care au trecut în nefiinţă.

Dacă visezi o persoană care a murit cu mult timp în urmă, atunci visul sugerează situaţia curentă sau relaţia din viaţa ta care seamănă cu calităţiile persoanei decedate. Visul poate descrie modul în care trebuie să lăsaţi această relaţie sau situaţie să se încheie, scrie visele.ro.

- Dacă în vis stai de vorba cu un frate mort, o rudă sau un prieten mort înseamnă că îţi este dor de acea persoană şi încerci să retrăieşti vechile experienţe pe care le-ai avut.

- Visul în care îţi apare copilul ce a murit reprezintă pentru ţine o modalitate de a-ţi păstra copilul în viaţă printre vise. Pentru un părinte să-şi piardă un copil este extrem de dificil. Asemenea vise apar pentru că încă nu se poate acceptă sau înţelege cum sau de ce copilul tău a fost luat aşa repede de lângă tine.

De obicei, cand o persoana care a trecut in nefiinta apare in vis cere de pomana. Cei care interpretează vise spun că lucrul pe care ti-l cere este acela despre care se spune ca trebuie dat.

De exemplu, daca nu are haine, cere haine ca ii este frig. Daca cere bani, probabil are nevoie sa rascumpere ceva pe lumea cealalta.

Dacă îți cere apă, poate însemna că trebuie să dai de pomană celor nevoiași.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close