×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Secrete pentru cei mai buni ardei copți. Greșeala pe care o fac multe românce

de D.G.   •   19 Iul 2019   •   19:58
Secrete pentru cei mai buni ardei copți. Greșeala pe care o fac multe românce 817
sursa: Observator.tv

Cei mai gustoşi ardei pentru copt sunt cei roşii – kapia sau gogoşari.

Se aleg ardei mai drepţi, fără multe valuri, ca să se poată coace uniform. Verificaţi atent pe lângă codiţă, să nu fie găuri, pentru ca au viermi înăuntru. Ardeii spălaţi şi şterşi de apa se pot coace in tigaie, în  baie de ulei. În felul acesta, ardeii vor fierbe in ulei, fără sa se ardă, vor fi moi şi foarte dulci .

Când sunt gata, se scot şi se lasă la răcit, într-o strecurătoare. Această reţetă nu este însă, dietetică, din cauza uleiului pe care îl reţin ardeii. Ardeii se pot coace şi pe grătar, dar aveţi grijă ca jarul să nu fie prea iute.

Continuarea, pe CSID.


Gazduire web
Campanii SMS
sati