Antena 3 CNN Life Iata dieta dinainte de Craciun care te slabeste 5 kilograme in 3 zile

Iata dieta dinainte de Craciun care te slabeste 5 kilograme in 3 zile

Iata dieta dinainte de Craciun care te slabeste 5 kilograme in 3 zile
Sursa foto: Pixabay
de O.P.    |    25 Noi 2014   •   13:07
Dieta dinainte de Craciun este cat se poate de benefica, avand in vedere ca aduce corpul intr-o stare minunata, cu grasime eliminata, chiar inainte de mesele din timpul Sarbatorilor de Iarna care duc de multe ori la luarea in greutate. astfel, urmand regimul alimentar descris detaliat, puteti ajunge sa dati jos cel putin 5 kilograme in doar trei zile, kilograme pe care aproape in mod sigur le-ati fi adaugat dupa ospaturile din timpul Sarbatorilor de Iarna.

Pentru ca dieta de dinainte de Craciun sa functioneze asa cum trebuie, nu trebuie sa va abateti de la ea aboslut deloc. Pana la urma, sunt doar trei zile care vor duce la detoxifierea organismului. Un lucru foarte important este ca in timpul dietei este interzisa folosirea de alte condimente in afara de sare si de piper. Totodata, este indicat sa efectuati o serie de exercitii cardio pentru a mari rata metabolismului si este interzis cu desavarsire consumul de unt, margarina sau grasimi saturate care se gasesc in smantana sau branza grasa.

Totodata, daca doriti sa scapati ce mai mult de 5 kilograme, dupa o pauza de 5 zile, puteti sa reincercati aceasta dieta.

Asadar, iata care este dieta dinainte de Craciun care te slabeste 5 kilograme in 3 zile

Ziua 1
Dimineata: 1 felie de paine prajita, ceai negru, o conserva de fasole
Pranz: 100 grame ton, 1 felie de paine neagra prajita, 1 cana ceai negru 
Cina: 100 grame de fasole verde, 2 felii de sunca presata, 100 grame sfecla rosie, si 1 mar



Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close