Antena 3 CNN Life Iubita actorului Jim Carrey a murit. Cathriona White s-ar fi sinucis

Iubita actorului Jim Carrey a murit. Cathriona White s-ar fi sinucis

Iubita actorului Jim Carrey a murit. Cathriona White s-ar fi sinucis
Sursa foto: Foto: Facebook
29 Sep 2015   •   23:23

Iubita lui Jim Carrey, Cathriona White, şi-a pus capăt zilelor, iar actorul de 53 de ani, care avea o relație tumultuoasă cu tânăra, s-a declarat marți "profund întristat şi şocat", informează AFP, potrivit Agerpres.

 
Potrivit lui Fred Corral, purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles, "o femeie de 30 de ani din Sherman Oaks" a fost găsită moartă de serviciile medicale de urgență luni seară. 
 
Ei au apreciat că "aparent este vorba de sinucidere". S-a deschis o anchetă pentru deces prin sinucidere, a adăugat Corral.
 
Conform presei americane, cei doi s-ar fi despărțit joia trecută, după o relație tumultuoasă întreruptă de câteva ori. Conform site-ului TMZ.com, care citează surse din poliție, femeia ar fi murit din cauza unei supradoze de medicamente, însă purtătorul de cuvânt al poliției din Los Angeles nu a confirmat deocamdată această informație.
 
Jim Carrey a spus că este "şocat şi profund întristat de decesul dragei Cathriona". "Era o floare irlandeză delicată şi cu adevărat plăcută, prea sensibilă pentru această lume", a scris el într-un comunicat preluat de AFP.
 
Actorul posta cu regularitate pe contul său Twitter fotografii făcute de Cathriona White. Aceasta scrisese un mesaj cu subînțeles pe Twitter, pe 24 septembrie: "Mă deconectez de la Twitter. Sper că am fost o lumină pentru apropiați şi pentru cei pe care îi iubesc".

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close