Antena 3 CNN Life Mid Season Sale: vara a redus preţurile la haine

Mid Season Sale: vara a redus preţurile la haine

Pentru cumpărători, cuvântul "reduceri" aduce cu el o adevărată bucurie. Cine nu şi-ar dori articolele preferate la preţ redus? În special vară, când planurile fiecăruia includ vacanţe de vis şi distracţie cât cuprinde, o economisire la buget este mai mult decât binevenită.

Mid Season Sale: vara a redus preţurile la haine
de Georgiana Adam    |    12 Iul 2021   •   16:47

Încă din luna iunie, magazinele au pregătit reduceri de vară, astfel că pot fi achiziţionate acum articole vestimentare pentru sezonul cald: rochii, fuste, tricouri şi pantaloni pentru femei, iar pentru bărbaţi cămăşi, tricouri şi pantaloni de vară, toate articolele putând fi găsite şi la jumătate de preţ, mai ales dacă se profita de un cod reducere AboutYou.

Smart shopping: ce articole trebuie puse pe lista de cumpărături de vară

Conceptul de smart shopping se referă la acei cumpărători care analizează, nu iau decizii rapide şi se asigura în acest fel că fac cea mai bună alegere atunci când achiziţionează un produs sau un serviciu. Pentru a nu arunca banii pe fereastră, uneori făcând alegeri nesăbuite şi neinspirate, este necesar ca şi în cazul reducerilor de vară să se ţină cont de mai multe aspecte:

  • se vor alege produsele care trebuie, nu cele care sunt foarte reduse: mulţi cumpărători cad în această capcană de a cumpăra anumite produse doar pentru că au un preţ foarte redus. Specialiştii spun că acest lucru este greşit. Se vor achiziţiona strict articolele vestimentare de care este nevoie pe termen scurt şi care vor fi purtate des;

  • vara şi costumul de baie: după cum se ştie, vara e rost de bălăceala în mare sau la piscină. Specialiştii recomanda ca în fiecare sezon cald în special femeile să-şi achiziţioneze un costum de baie, iar ideea unor cupoane de reducere este de dorit, pentru a salva bugetul de vacanţă. Articolul trebuie să fie potrivit pentru formele şi dimensiunile fiecărei femei şi să fie schimbat în fiecare zi;

  • articolele clasice, un must-have în orice garderobă: un alt aspect de care cumpărătorii trebuie să ţină cont în campaniile de reduceri este cumpărarea de piese clasice, care nu se demodează niciodată şi care vor fi purtate pe termen lung. Tricourile albe, simple, rochiile de vară colorate şi chiar accesoriile precum genţi, curele sau brăţări şi coliere sunt idei de achiziţii care îşi vor merita banii, pentru că pot fi integrate în ţinute diferite - tricourile albe se pot purta în toate sezoanele, în combinaţii care mai de care mai inventive.

Strategii pentru a profita de reducerile de vară la haine

Pentru a se asigura că face cea mai bună şi mai avantajoasă alegere, cumpărătorul va trebui să pună la cale mici strategii, sunt de părere cei de la https://discount.ro/.

În cazul magazinelor online, acest lucru poate însemna setarea alertelor de preţ. Se selectează produsul dorit şi suma maximă pe care este dispus clientul să o achite, iar în momentul când preţul scade, acesta va fi anunţat prin e-mail.

Un cumpărător pasionat ştie că urmărirea preţului produsului pe care şi-l doreşte este o necesitate. În momentul în care produsul ajunge la cel mai mic preţ al său, este clar punctul perfect în care să fie achiziţionat.

×
Parteneri
ANM a refăcut prognoza meteo. Cum arată noile hărţi
x close