Antena 3 CNN Life Oameni A salvat două suflete şi nu a avut nevoie de mulţumiri. "Am vrut să renunţ, dar am adus-o la mal"

A salvat două suflete şi nu a avut nevoie de mulţumiri. "Am vrut să renunţ, dar am adus-o la mal"

A salvat două suflete şi nu a avut nevoie de mulţumiri. "Am vrut să renunţ, dar am adus-o la mal"
Sursa foto: Foto: forthpub.com.au
30 Aug 2012   •   07:21

Un băiat de 7 ani şi mama lui au fost salvaţi de la înec în ultima clipă, după ce maşina în care se aflau a căzut în apele râului Bistriţa. Au avut mare noroc cu un trecător care a văzut totul şi a sărit imediat după ei. Le-a salvat vieţile, apoi a dispărut, fără ca femeia să apuce să-i mulţumească.

În maşină se aflau copilul de 7 ani şi părinţii lui. Doar tatăl a reuşit să iasă singur din maşină. Când a văzut ce se întâmplă, un bărbat care trecea prin zonă n-a stat pe gânduri. În vreme ce şoferul încerca să îşi salveze băiatul, bărbatul a sărit în apă.

După ce i-a văzut în siguranţă pe toţi cei trei, bărbatul necunoscut  s-a făcut nevăzut. Reporterii  Antenei 3 au dat de urma lui şi omul le-a povestit cum s-a întâmplat totul.

Când am sărit îmi amintesc ca era foarte rece şi o clipă am vrut să renunţ, dar doamna era destul de aproape deja şi am mers la ea,  am prins-o, m-a zgâriat aici de gât,  lumea striga să o iau de cap. În fine, am adus-o la mal. Apoi a strigat cineva ca era şi un copil, eu nu-l vazsem. Apoi m-am întors. Copilul era plin de sânge. L-am luat în braţe şi l-am adus la mal" a povestit Vasile Postolachi.

Bărbatul are 28 de ani, este muncitor în construcţii şi tocmai se întorcea de la pescuit atunci când a văzut maşina căzând în apă.


×
Subiecte în articol: accident rutier erou
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close