Antena 3 Life Oameni Cornel Tăbăcaru, părintele sucurilor la dozator, sfaturi în afaceri: Dacă vrei să faci bani e nevoie de invenție

Cornel Tăbăcaru, părintele sucurilor la dozator, sfaturi în afaceri: Dacă vrei să faci bani e nevoie de invenție

22 Sep 2019   •   16:07
Cornel Tăbăcaru, părintele sucurilor la dozator, sfaturi în afaceri: Dacă vrei să faci bani e nevoie de invenție
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3

Cornel Tăbăcaru, românul cu afaceri pe mai multe continente, a fost invitatul Anei Iorga, duminică, la ”Subiect și Predicat”.

Cunoscut drept părintele faimoaselor dozatoare de suc TEC ce au răcorit românii după anii '89, Conel Tăbăcaru a vorbit despre copilăria sa, încercând să ne contureze un tablou al începuturilor sale ca antreprenor de mic copil.

„Am făcut primii bani la patru ani. La noi era o zonă necolectivizată și bunicul meu avea un cazan de țuică. Eu culegeam prune, iar bunica îmi dădea drept răsplată niște bani să-mi iau un sirop și semințe”, a mărturisit Cornel Tăbăcaru.

Dacă vrei să faci bani în zilele noastre, ingredientul necesar este invenția, mărturisește Cornel Tăbăcaru.

„Invenție. După aceea să te concentrezi pe acel lucru și să ajungi cel mai bun în lucrul acela. Să fii unic. Poate să fie mama crizei și tu poți face bani. Poți să lustruiești pantofi și să fii cel mai bun la asta”, a reiterat Cornel Tăbăcaru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close