Antena 3 CNN Life Oameni Descoperirea șocantă care a făcut-o o femeie chiar înainte de nuntă! "Când am văzut o fotografie cu viitorul meu socru, am crezut că leșin! Cred că vreau să renunț la căsătorie imediat!"

Descoperirea șocantă care a făcut-o o femeie chiar înainte de nuntă! "Când am văzut o fotografie cu viitorul meu socru, am crezut că leșin! Cred că vreau să renunț la căsătorie imediat!"

Descoperirea șocantă care a făcut-o o femeie chiar înainte de nuntă! "Când am văzut o fotografie cu viitorul meu socru, am crezut că leșin! Cred că vreau să renunț la căsătorie imediat!"
24 Apr 2019   •   23:55

Într-o postare pe Reddit o femeie sub numele de utilizator „oopscest” explică cum a aflat că este înrudită cu logodnicul ei. Comentatorii postării au fost înțelegători, sugerând că ea și logodnicul ei ar putea rămâne împreună, presupunând că nu intenționează să aibă copii.  

Femeia a explicat că s-a întâlnit cu partenerul ei în urmă cu doi ani, iar atracția dintre cei doi a fost instantă. Ea a povestit că tatăl ei a fost întotdeauna absent din viața ei, însă familia partenerului a fost întotdeauna foarte apropiată: „Întodeauna i-am văzut că pe o familie perfectă, așa că a fost un șoc că în timp ce lucram la invitațiile de nuntă, viitorea mea soacra a menționat că tatăl logodnicului meu este de fapt tatăl vitreg. Am cerut să văd o poză a tatălui său adevărat și aproape că am le;inat când soacra mi-a arătat o poză a tatălui meu.” 

După momentul de panică și-a confruntat logodnicul. Ea a explicat că bărbatul "a recunoscut că știa de un an, dar nu a vrut să mă piardă. Din moment ce am planificat întotdeauna să nu avem copii, el nu a văzut de ce mi-ar spune acest lucru". Cu toate acestea ea mărturisește că îi este greu să se confrunte cu această veste.  

Ea a postat următorul mesaj pe rețeaua de socializare: „Trebuie să spun asta. Majoritatea dintre voi par a fi complet cool cu ideea de incest frate-soră. Știu că internetul este un fel de loc depravat; dar nu mă așteptăm la asta deloc. Din păcate, nu cred că aceeași atitudine ar fi oglindită în lumea reală. Și chiar dacă ar fi nu sunt sigură că pot trece prin viață ca femeia care a făcut sex și s-a căsătorit cu fratele ei.” 

Ea a mai spus că încă nu știe ce să facă în legătură cu nunta ei care este în șase săptămani și că ar putea lua legătura cu tatăl ei biologic pentru prima dată în 10 ani.

Sursă: Cosmopolitan 

×
Subiecte în articol: frati relatie incest
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close