Antena 3 CNN Life Oameni Doamna Ana, bunica din Olt care a ajuns la 100 de ani fără să fie vreodată bolnavă, spune că secretul longevității a fost iubirea

Doamna Ana, bunica din Olt care a ajuns la 100 de ani fără să fie vreodată bolnavă, spune că secretul longevității a fost iubirea

Autoritățile dintr-o localitate din județul Olt au sărbătorit, astăzi, o femeie care a ajuns la 100 de ani fără să fi fost vreodată bolnavă.

Doamna Ana, bunica din Olt care a ajuns la 100 de ani fără să fie vreodată bolnavă, spune că secretul longevității a fost iubirea
Sursa foto: Facebook/ Nicusor Rada
de Mia Lungu    |    31 Aug 2022   •   19:43

"Doamna Ana a împlinit, de curând, venerabila vârstă de 100 de ani, moment frumos care ne-a dat ocazia să o felicităm și să o sărbătorim, alături de reprezentanții Consiliului Județean Olt", a anunțat astăzi primarul din Piatra Olt, Nicușor Rada.

"A fost o reală plăcere să stăm de vorbă cu dânsa și să ascultăm, cu recunoștință, sfaturile înțelepte pe care ni le-a oferit", a mai transmis acesta.

"N-a luat niciodată medicamente"

"Născută, crescută și căsătorită în Piatra-Olt, mamă a trei copii, dna Ana ne-a împărtășit că secretul longevității sale consta în iubirea pe care le-o acordă celor dragi și în obiceiul de a mânca sănătos. La cei 100 de ani ai săi, n-a luat niciodata medicamente și nici nu-și amintește să fi fost vreodată bolnavă.

La mulți ani cu sănătate, dna Ana! Să vă dea Dumnezeu tot ce vă doriți!", a mai adăugat Nicușor Rada, primarul din Piatra Olt.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: ANA bunica Olt bolnava medicamente 100 de ani
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close