Antena 3 CNN Life Oameni Eroul zilei: Marilena Iosifaru, femeia care a salvat o mamă de la moarte după ce i-a aflat povestea la biserică

Eroul zilei: Marilena Iosifaru, femeia care a salvat o mamă de la moarte după ce i-a aflat povestea la biserică

Eroul zilei: Marilena Iosifaru, femeia care a salvat o mamă de la moarte după ce i-a aflat povestea la biserică
Sursa foto: Foto captura Antena 3
02 Mar 2017   •   11:46

Marilena Iosifaru este un meșter popular din Argeș care a schimbat tradiția și a dat un alt scop mărțișoarelor. Un exemplu de bunătate, la 68 de ani, a muncit timp de două luni și a făcut mărțișoare pe care le-a vândut ca să ajute o femeie bolnavă de cancer.

O femeie care nu îi este rudă, nu îi este prietenă, ci a cărei poveste a auzit-o la biserică și pe care a vrut să o ajute. Meșterul conduce o școală de arte în comuna Corbeni acolo unde îi învață pe copii arta țesutului și a cusutului.

Pe lângă artă, Marilena Iosifare predă şi o lecţie de viaţă, motiv pentru care este eroul zilei la Antena 3.

Povestea tristă a mamei a doi copii care se luptă cu o o maladie gravă a fost spusă la biserică, după slujbă, într-o zi de duminică, iar Marilena mărturisește că nu a avut bani să doneze și  apoi s-a gândit la mărțișoare. Asta se întâmpla în ianuarie, iar la mărțișoare au ajutat-o fetele ei. 

Nu a reușit să strângă o sumă mare, dar toți banii strânși i-a pus într-un plic și i-a dus la magazinul din localitate. Știa că soțul femeii pe care voia să o ajute trecea uneori pe acolo așa că a rugat-o pe vânzătoare să îi dea ea plicul. Odată cu banii, omul a cerut și numărul de telefon al Marilenei Iosifaru, iar cea la care au ajuns banii, a sunat-o. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei previziuni
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close