Antena 3 CNN Life Oameni "Ce faci, băi, Simono, ne bagi în față libertatea și curajul tău!?": Un influencer reacționează dur la glumele despre divorțul Simonei Halep

"Ce faci, băi, Simono, ne bagi în față libertatea și curajul tău!?": Un influencer reacționează dur la glumele despre divorțul Simonei Halep

Vestea că Simona Halep divorțează, la doar un an de la cununia civilă și cu două luni înainte de cea religioasă, a stârnit un val de comentarii pe rețelele de socializare.

"Ce faci, băi, Simono, ne bagi în față libertatea și curajul tău!?": Un influencer reacționează dur la glumele despre divorțul Simonei Halep
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    08 Sep 2022   •   13:24

Un cunoscut influencer din România i-a criticat, într-o postare pe pagina ei de Facebook, pe cei care râd pe marginea subiectului sau critică decizia Simonei Halep de a divorța.

"Se întreba cineva de ce divorțul Simonei Halep este o știre atât de rulată din două în două ore și mediatizată în forță pe toate canalele și site-urile de știri.

De ce oamenii râd și fac caterincă pe marginea unui subiect care cel mult ar trebui să ne trezească compasiune, căci o despărțire sau un divorț, oricât de asumat sau dorit, este de fapt o decizie luată în urma unor neînțelegeri, neplăceri în cuplu, nepotriviri, mă rog, în urma unor dureri, că nu divorțează nimeni de drag."

"Dacă se uită în sufletul relațiilor lor, își dau seama ce relații grotești, lipsite de comunicare și pline de dizabilități au"

"Și cred că oamenii aleg să râdă de frică. Că dacă se uită în sufletul relațiilor lor, dacă privesc adânc în inima cuplului, își dau seama ce relații grotești, lipsite de comunicare și pline de dizabilități au.

Apoi mai sunt cei care râd de disperarea de a nu avea pe cineva alături cu care să plângă. Și mai râd ori pentru că se simt complet incapabili să construiască alături de străinul sau străina lângă care dorm, de teama de a fi puși vreodată în situația domnișoarei Halep sau de uluirea că cineva pe lumea asta a avut îndrăzneala să sfideze o societate înapoiată care te judecă încă după statutul marital sau după numărul partenerilor.

Să iei decizii ferme și dureroase privitoare la destinul tău este ca un scuipat aruncat pe fața lașilor care râd ca să nu țipe în fața propriei nefericiri."

"Păi ce faci, băi, Simono, ne bagi în față libertatea și curajul tău!? Păi eu nu pot să fiu ca tine, că ce zice mama, ce zic vecinii"

"În România, țara unde auzi des “nu mă despart, că avem casă/ copii împreună”, “nu divorțez, că suntem de prea mult timp împreună”, o decizie ca cea a Simonei este de neconceput.

Păi ce faci, băi, Simono, ne bagi în față libertatea și curajul tău!?!? Păi eu nu pot să fiu ca tine, că ce zice mama, ce zic vecinii, ce zic prietenii de pe feizbuc, o să mor alături de ăsta sau de asta cu care nu am ce vorbi, dar am jurat pe bine și pe rău și râd.

Râd ca să nu plâng. Râd de tine, că dacă mă văd pe mine, mă strivește sufletul și mă sufocă.

Să râdem, deci. Atât se poate", a scris Corina Băcanu pe Facebook.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close