Antena 3 Life Oameni Primul Crăciun fără ea. A rămas văduv și nu i-a fost ușor să facă acest gest. Reacțiile oamenilor au fost impresionante

Primul Crăciun fără ea. A rămas văduv și nu i-a fost ușor să facă acest gest. Reacțiile oamenilor au fost impresionante

19 Dec 2015   •   13:30
Primul Crăciun fără ea. A rămas văduv și nu i-a fost ușor să facă acest gest. Reacțiile oamenilor au fost impresionante
Sursa foto: Foto: freeimages.com

Un bărbat care a rămas văduv la începutul acestui an a redactat un mesaj emoționant în care spune că se simte singur și că își dorește compania unei familii de Crăciun, scrie The Independent.

În mesajul postat pe grupul de Facebook Prestwich People, Raymond a explicat că este deprimat de ideea că va trebui să petreacă primul Crăciun „fără ea”.

„Nu vreau să fiu o povară… Dar există vreun loc în care mă pot duce în ziua de Crăciun, ca să nu-mi petrec ziua și să mănânc singur?” a întrebat bărbatul în mesajul său. El a precizat că nu i-a fost ușor să scrie acest mesaj și că i-a trebuit mult timp până a adunat curajul să facă acest gest.

Mesajul publicat de Raymond a impresionat foarte multe persoane, iar bărbatul a primit sute de invitații la masă pentru ziua de Crăciun.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close