Antena 3 CNN Life Oameni Un bâtrân de 95 de ani a sunat la radio şi a spus că se simte singur. Ce a urmat este emoţionant

Un bâtrân de 95 de ani a sunat la radio şi a spus că se simte singur. Ce a urmat este emoţionant

Un bâtrân de 95 de ani a sunat la radio şi a spus că se simte singur. Ce a urmat este emoţionant
Sursa foto: Foto: Facebook
22 Oct 2015   •   13:54

Un pensionar în vârstă de 95 de ani a sunat la radio şi a povestit că se simte singur şi că îi este dor de soţia sa, internată într-un azil de bătrâni. 

Gazda show-ului radiofonic, Alex Dyke, l-a invitat pe bătrân la redacţie, la o ceaşcă de cafea. Mai mult, Dyke i-a trimis bătrânului un taxi care să îl aducă la sediul postului de radio. Acolo, bătrânul a fost întâmpinat cu o îmbrăţişare.

Bătrânul a povestit că s-a căsătorit cu soţia sa anul trecut:

"Ne cunoaştem de peste 30 de ani şi avea nevoie de cineva care să o îngrijească, un rol pe care l-am adoptat eu. Apoi am hotărât să ne căsătorim. A căzut şi s-a rănit şi, după ce a stat internată în spital, a trebuit să meargă la un azil de bătrâni. Îmi este foarte greu. O vizitez zilnic", a povestit bătrânul de 95 de ani.

 
Bill phoned BBC Radio Solent. He was upset, lonely and missing his wife.Alex decided to invite him in.We sent a cab to pick him up, have a listen to what happened next.

Posted by BBC Radio Solent on Wednesday, October 21, 2015

×
Subiecte în articol: batran radio singuratate
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close