Antena 3 CNN Life Oameni Subiect și Predicat. Daniel Zamfir, de la fotbal la politică. „Eram fundaș. În politică, cred că tot apărător sunt, îmi place să apăr drepturile oamenilor”

Subiect și Predicat. Daniel Zamfir, de la fotbal la politică. „Eram fundaș. În politică, cred că tot apărător sunt, îmi place să apăr drepturile oamenilor”

Subiect și Predicat. Daniel Zamfir, de la fotbal la politică. „Eram fundaș. În politică, cred că tot apărător sunt, îmi place să apăr drepturile oamenilor”
12 Mai 2019   •   16:00

Ana Iorga a stat de vorbă, în cadrul unei noi emisiuni Antena 3, „Subiect și Predicat”, cu Daniel Zamfir, senator în Parlamentul României. 

Daniel Zamfir, absolvent al Institutului de Construcții, a explicat de ce a intrat în politică. 

„Am terminat facultatea la 23 de ani. Începusem să joc fotbal din clasa a II-a, eram fundaș. În politică, cred că tot apărător sunt pentru că îmi place să apăr drepturile oamenilor. M-a prins foarte tare flama aici, am întâlnit multe cazuri, drame, multe abuzuri. Nu vreau să fiu în politică doar așa, să trec ca gâsca prin apă”.

„Cum m-am apucat de legea dării în plată. A venit la mine un prieten și mi-a spus că secretara lui a luat un credit cu buletinul și și-a pierdut casa. De la o poveste reală a pornit totul”.

Senatorul spune că a luat ceva din fotbal și în politică, și anume rigoarea. „Îmi pare tare rău că tinerii de azi sunt foarte puțin îndemnați să facă sport. Pentru mine a fost un mare ajutor în viață”. 

×
Subiecte în articol: subiect si predicat Daniel Zamfir
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close