Antena 3 CNN Life Pune-ți o dorință în gând sau noteaz-o pe o coală de hârtie, alege o carte care îți este la îndemână și deschide-o la întâmplare. E incredibil ce se întâmplă!

Pune-ți o dorință în gând sau noteaz-o pe o coală de hârtie, alege o carte care îți este la îndemână și deschide-o la întâmplare. E incredibil ce se întâmplă!

Pune-ți o dorință în gând sau noteaz-o pe o coală de hârtie, alege o carte care îți este la îndemână și deschide-o la întâmplare. E incredibil ce se întâmplă!
Sursa foto: foto: Pexels.com
16 Oct 2019   •   16:17

Oricum, în principiu, simplist, acest tip de ghicire, anticipare a viitorului presupune să-ți pui în gând o dorință sau o întrebare (ori să ți-o scrii pe o coală de hârtie), să alegi o carte preferată sau una care îți este la îndemână, să-ți închizi ochii și să o deschizi la întâmplare, trecând cu degetul arătător prin acea pagină și oprindu-ți-l, orbește, pe un anumit paragraf.

Urmează să-ți deschizi ochii, să citești pasajul ales aleatoriu, și să iei în considerare în ce fel te îndrumă, ce îți poate dezvălui despre dorința sau întrebarea ta!

Folosirea unor cărți, texte, cuvinte sau versete sacre, sfinte pentru divinație ori chiar vindecări magice, a fost, și este încă, întâlnită în numeroase religii ale lumii. Din acest punct de vedere, ceea ce erau Vedele pentru hinduși, cărțile lui Homer pentru greci, și cele ale lui Vergiliu și Ovidiu pentru romani, erau și sunt Vechiul Testament pentru evrei, Vechiul și Noul Testament pentru creștini, Coranul și Hafiz pentru musulmani.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close