Antena 3 CNN Life Știinţă O nouă funcţie pentru cei care folosesc gratuit Chat GPT

O nouă funcţie pentru cei care folosesc gratuit Chat GPT

O nouă funcţie va fi disponibilă curând pentru cei care folosesc Chat GPT, varianta gratuită. Comanda este disponibilă deja în prezent, dar celor care au cont plătit.

O nouă funcţie pentru cei care folosesc gratuit Chat GPT
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    24 Noi 2023   •   09:54

Utilizatorii care folosesc versiunea gratuită de Chat GPT pot acum să apeleze la funcţia de voice chat a acestuia, în loc să scrie.

În septembrie, OpenAI introducea posibilitatea de a comunica vocal cu Chat GPT, însă aceasta era disponibilă doar celor care plăteau 10 dolari pe lună.

Acum, aceeaşi funcţionalitate este implementată pentru toate conturile, inclusiv ale celor care folosesc gratuit chatbotul.

Funcţia vocală permite utilizatorilor ca, în loc să pună întrebări în scris, să poarte o conversaţie vorbind direct cu Chat GPT, care, la rândul lui, are voce pentru a răspunde.

Pentru asta, Chat GPT foloseşte un model text-to-speech, care generează o voce ce seamănă cu cea a unui om, pe baza a doar câtorva secunde dintr-un eşantion audio.

Funcţia de voce este acum implementată în aplicaţiile iOS şi Android, urmând să fie disponibilă tuturor utilizatorilor în zilele următoare, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: chatGPT chat gpt comunicare vocală voice
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close