Antena 3 CNN Life Tendințe vestimentare în 2020. În centrul atenției vor fi tonurile de albastru, verde marin și turcoaz

Tendințe vestimentare în 2020. În centrul atenției vor fi tonurile de albastru, verde marin și turcoaz

Designerul de modă Ramona Vartolomei a vorbit, la emisiunea Conspirații, de la Antena 3, despre tendințele vestimentare din 2020, amintind câteva dintre piesele care nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei.

Tendințe vestimentare în 2020. În centrul atenției vor fi tonurile de albastru, verde marin și turcoaz
Sursa foto: Foto captura Antena 3
28 Dec 2019   •   16:44

”O femeie ar trebui să fie întâi conștientă de feminitatea ei, pe care să o manifeste prin atitudine și prin energia pe care o emană. În felul acesta, orice ținută pe care o va îmbrăca o va face să fie o prezență remarcabilă. Dar putem apela la câteva piese vestimentare care ne pot amlifica feminitatea, precum fustele. Nu vor ieși niciodată din trend”, a spus Ramona Vartolomei, la Antena 3.

Se spune că femeile poartă doar 20% din garderoba proprie în 80% din timp. De aceea e important ca atunci când mergem la cumpărături să alegem produse de calitate și versatile, pe care le putem integra în mai multe ținute, menționează Ramona Vartolomei.

Potrivit acesteia, anul 2020 va fi unul extrem de colorat, din punct de vedere vestimentar. Se vor purta în ținute toate tonurile de albastru, chiar și verdele mentă, turcoaz, rozul pudrat, portocaliul. De asemenea vor reveni la modă bulinele și rochiile croșetate.

Vezi în video de mai jos mai multe sfaturi importante în materie de ținute vestimentare.

×
Subiecte în articol: conspiratii Ramona Vartolomei
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close