Antena 3 CNN Life Tot ce am crezut despre vise e minciună! Iată ce se întâmplă cu adevărat când o persoană apare în visul tău

Tot ce am crezut despre vise e minciună! Iată ce se întâmplă cu adevărat când o persoană apare în visul tău

Tot ce am crezut despre vise e minciună! Iată ce se întâmplă cu adevărat când o persoană apare în visul tău
17 Aug 2018   •   16:44

Toate visele noastre vorbesc despre NOI si despre nimeni altcineva! Ceea ce inseamna ca fiecare personaj intalnit in vis este, de fapt, o reflectie a sinelui si nicidecum a altcuiva.

Un vis despre cel mai bun prieten al tau care te tradeaza sau te inseala nu trebuie sa te duca cu gandul la personajul visat, ci chiar la tine, la sentimentele tale fata de acesta. 

Daca prietenul te tradeaza in vis, cu siguranta nutresti vagi suspiciuni si temeri fata de acesta si nu e neaparat vorba de un vis premonitoriu prin care personajul cu pricina iti va cauza probleme intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat. 

Fiecare personaj din visele tale sunt propriile tale ganduri, propriile tale dorinte, propriile tale temeri. Personajele cu care interactionezi in vis sunt, de fapt, actorii propriilor tale sentimente, jucand un rol pentru a-ti arata propria ta fata, potrivit acvaria.com.

Multa lume se intreaba daca un anumit vis poate arata, de fapt, o realitate nevazuta la prima vedere. De exemplu, te poti intreba daca, in cazul prezentat anterior, in care iti visezi prietenul inselandu-te, asa ceva se intampla cu adevarat si in viata de zi cu zi. Sau, in cazul in care iti visezi un parinte murind, se poate ca acesta sa fie un vis precognitiv? Nici gand!

Majoritatea viselor nu sunt premonitorii! In interpretarea viselor e necesara o cunoastere a semnificatiilor universale a elementelor unui vis. De exemplu, moartea poate insemna, de regula, un final al unei etape, dupa care te poti astepta la un nou inceput sau la o schimbare. Visele ce contin elemente legate de moarte vorbesc, de obicei, de o noutate in viata ta.

×
Subiecte în articol: vise minciuna persoana
Parteneri
Incendiu la locomotiva cu abur a Trenului Regal! A luat foc în Gara Brașov
x close