Antena 3 CNN Life "Am să-l fac, chiar dacă nu o să mă mai ţin pe picioare": Ultima dorință a Ronei Hartner, după ce a aflat că are cancer în ultimul stadiu

"Am să-l fac, chiar dacă nu o să mă mai ţin pe picioare": Ultima dorință a Ronei Hartner, după ce a aflat că are cancer în ultimul stadiu

Ultima dorinţă a Rodnei Hartner, după ce a aflat după ce a aflat că are cancer pulmonar în stadiul IV.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iul 2023   •   14:45

"Nu vreau să plec de aici până nu termin discul meu Eternity. Chiar vreau să fac acest album şi am să-l fac chiar dacă nu o să mă mai ţină pe picioare", a declarat Roda Hartner într-o transmisiune pe Facebook. 

De asemenea, Rona a vorbit şi despre tratamentul pe care îl va urma. Cântăreața a mai învis cancerul în urmă cu patru ani,  atunci când a fost diagnosticată cu cancer la colon. 

Potrivit declarațiilor sale, totul a debutat cu o tuse persistentă, în urma căreia artista a ajuns la medic în Franța, însă apoi a venit și în România pentru un control.

"Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și mi-a zis doctora că după părerea ei, este ceva mult mai grav", a spus artista.

Citeşte şi: Escrocherie în numele lui Fuego, pe internet. Artistul îi avertizează pe oameni să nu cadă în capcană

"M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru. Deja este cu metastaze.

Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine, pentru că a fost și oricum e altă boală. M-am epuizat anul ăsta mult prea mult', a dezvăluit Rona Hartner, potrivit antenastars.ro.

×
Subiecte în articol: Rona Hartner cancer ultima dorinta
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close