Ştiri Meteo | Pagina 58

Meteo | Pagina 58

 • Meteo
  14 Ian, 17:09
  VREMEA. În zonele joase din Oltenia, Muntenia, sudul şi centrul Moldovei, dar şi în Dobrogea vremea va fi închisã, cu nebulozitate stratiformã şi ceaţã asociatã şi cu depunere de chiciurã, ce vor persista în cea mai mare parte a intervalului, determinând valori diurne de temperaturã în jurul celor climatologic specifice pentru mijlocul lunii ianuarie.
  vremea prognoza meteo pentru 15 ianuarie vesti proaste de la meteorologi

  VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 ianuarie. Vești proaste de la meteorologi

 • Meteo
  14 Ian, 13:54
  VREMEA. În zonele joase de relief din sudul şi sud-estul ţãrii şi local în cele din vest şi centru va fi nebulozitate stratiformã şi ceaţã care local - cu precãdere în Lunca Dunãrii şi a Siretului, sudul Câmpiei Române şi în depresiuni - vor persista întreaga zi, astfel cã valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale ale datei.
  vremea meteorologii au actualizat prognoza pentru urmatoarele zile temperaturile oscileaza cu mai

  VREMEA. Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele zile. Temperaturile oscilează cu mai mult de 10 grade Celsius

 • Meteo
  14 Ian, 08:54
  VREMEA. Regimul termic va rămâne destul de ridicat pentru această perioadă, cu temperaturi maxime ce ar putea ajunge chiar şi la 10 grade Celsius în unele regiuni, în timp ce precipitaţiile vor fi slabe cantitativ şi vor avea o probabilitate mai mare de apariţie după data de 21 ianuarie, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul 13 - 26 ianuarie.
  vremea schimbari spectaculoase de vreme in toate zonele tarii cand revin ninsorile

  VREMEA. Schimbări spectaculoase de vreme în toate zonele țării. Când revin ninsorile

 • Meteo
  13 Ian, 17:06
  VREMEA. În zonele joase de relief din sudul şi sud-estul ţãrii şi local în cele din vest şi centru va fi nebulozitate stratiformã şi ceaţã care local - cu precãdere în Lunca Dunãrii şi a Siretului, sudul Câmpiei Române şi în depresiuni- vor persista întreaga zi, astfel cã valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale ale datei.
  vremea prognoza meteo 14 ianuarie anunt de ultima ora de la meteorologi

  VREMEA. Prognoza meteo 14 ianuarie. Anunț de ultimă oră de la meteorologi

x close