Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo specială pentru Bucureşti, în următoarele 48 de ore. Furtuni, ploi şi temperaturi uriaşe

Prognoza meteo specială pentru Bucureşti, în următoarele 48 de ore. Furtuni, ploi şi temperaturi uriaşe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, astăzi, prognoza meteo specială pentru Bucureşti, în perioada 4-6 iulie 2023.

Prognoza meteo specială pentru Bucureşti, în următoarele 48 de ore. Furtuni, ploi şi temperaturi uriaşe
Sursa foto: Profimedia Images
de Alin Tarnovschi    |    04 Iul 2023   •   10:46

În prognoza meteo specială pentru Bucureşti, în următoarele 48 de ore, meteorologii arată că se vor forma condiţiile necesare pentru ploi, furtuni cu descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

"Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza, când și disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU), va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

Citeşte şi: Cod galben de furtuni, vijelii și grindină | Alertă meteo emisă de ANM pentru mai multe județe

Temperaturile maxime vor fi în general de 33-35 de grade, iar cele minime de 18-20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în timpul după-amiezilor, când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice", se arată în prognoza meteo specială pentru Bucureşti emisă de ANM.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close