Antena 3 CNN Politică 100 de minute: Planul PNL de dărâmare a Guvernului Ponta. "Depunem moţiune de cenzură"

100 de minute: Planul PNL de dărâmare a Guvernului Ponta. "Depunem moţiune de cenzură"

100 de minute: Planul PNL de dărâmare a Guvernului Ponta. "Depunem moţiune de cenzură"
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Apr 2015   •   17:19

Vicepreşedinte PNL, Mihai Voicu, a afirmat, într-o intervenţie telefonică la "100 de minute", că liberalii intenţionează să înainteze o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, data exactă urmând să fie stabilită la începutul lunii mai, chiar dacă "aritmetica parlamentară" încă nu pare a fi în favoarea lor.

"Din punctul de vedere al PNL, data depunerii moţiunii de cenzură cât şi tema sunt subiecte care vor fi decise la Consiliul Naţional de la începutul lunii mai, în aceasta sesiune parlamentară", a spus Mihai Voicu, la Antena 3.

Mihai Voicu a arătat că, deşi PNL nu are majoritate parlamentară, lucrurile sunt în schimbare şi schimbarea majorităţii e un proces inevitabil.

"Tendinţa e înspre schimbarea majorităţii", a mai spus el.

"O moţiune de cenzură are scopul constituţional de a răsturna Guvernul. Pe de altă parte, poate reprezenta şi o platformă pentru a afirma nişte lucruri. Acest act constituţional se face chiar şi în situaţia în care aritmetica parlamentară nu permite răsturnarea Guvernului. De aceea, tot ce pot să vă spun este că, în această sesiune parlamentară, va exista o moţiune de cenzură pentru că nemulţumiri la adresa Guvernului s-au strâns, pe mai multe teme şi considerăm că este momentul să depunem o astfel de moţiune", a mai spus Mihai Voicu, într-un interviu pentru Adevărul.ro.



×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close