Antena 3 CNN Politică A fost ucisă la ordinul soacrei dintr-un motiv greu de crezut. Mărturii din interiorul familiei: „Am crezut că era doar nervoasă. Nu credeam că vorbea serios despre crimă”

A fost ucisă la ordinul soacrei dintr-un motiv greu de crezut. Mărturii din interiorul familiei: „Am crezut că era doar nervoasă. Nu credeam că vorbea serios despre crimă”

A fost ucisă la ordinul soacrei dintr-un motiv greu de crezut. Mărturii din interiorul familiei: „Am crezut că era doar nervoasă. Nu credeam că vorbea serios despre crimă”
Sursa foto: Foto: Twitter
11 Feb 2019   •   13:47

Surjit Athwal, în vârstă de 27 de ani, era o tânără din orașul britanic Coventry, care a fost ademenită în India unde a fost drogată, ucisă și aruncată într-un râu.

Atacul a fost unul premeditat și pus în aplicare, la ordinul soacrei sale. Cumnata femeii știa despre planul diabolic, dar nu a făcut nimic pentru a-l opri.

Surjit a socializat cu prietenii ei, iar soacra ei a considerat că, prin acest gest, tânăra face de rușine întrega familie.

„Nu pot uita ziua în care m-a chemat să bem împreună ceai. În timp ce beam ceai, Bachan mi-a spus: «Surjit face de rușine familia. E stabilit. Trebuie să scăpăm de ea». Am fost șocată, dar am crezut că era doar nervoasă. Nu credeam că vorbea serios despre crimă. Am crezut că se va calma, dar Sukhdave, soțul lui Surjit, nu a spus nimic”, a mărturisit cumnata tinerei, potrivit thesun.co.uk.

Femeia spune că, în cele urmă, s-a făcut dreptate. Bachan Athwal și fiul ei Sukhdave au fost condamnați la 20, respectiv 27 de ani de închisoare. Pedepsele lor au fost apoi diminuate la 15, respectiv 20 de ani de închisoare. 
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close