Antena 3 CNN Politică Acuzații extrem de grave la CJ Satu Mare: Am votat autoutilitare, iar ei și-au cumpărat...

Acuzații extrem de grave la CJ Satu Mare: Am votat autoutilitare, iar ei și-au cumpărat...

Acuzații extrem de grave la CJ Satu Mare: Am votat autoutilitare, iar ei și-au cumpărat...
Sursa foto: foto: Pixabay.com
07 Feb 2018   •   21:59

Un consilier judeţean a lansat miercuri acuzații extrem de grave la adresa conducerii Consiliului Judeţean Satu Mare.

Adrian Cozma a precizat că deși consilierii județeni au votat pentru achiziționarea unor autoutilitare, Consiliul Județean a achiziționat mașini de lux. La un preț de circa 35.000 de euro/bucata, scrie presasm.ro.

“Vreau votul înapoi. UDMR m-a înșelat (din nou). Am votat achiziționarea unor AUTOUTILITARE, așa cum era trecut în hotărârea de consiliu, iar ei și-au cumpărat mașini de lux cu ultra dotări. Sunteți niște nesimțiți. Am cerut bani pentru dotări în spital, iar răspunsul a fost: “Nu avem bani”, a scris Adrian Cozma pe Facebook.

Consilierul județean a declarat că în luna octombrie a anului trecut consiliul Local a alocat 500.000 de lei pentru achiziționarea unui număr de trei autoutilitare, care să deservească instituțiile subordonate Consiliului Județean.

Însă, autoutilitare s-au "transformat" în limuzine luxoase:

”Au cerut autoutilitare 4×4, cu cutie de viteze automată, senzori de parcare față spate, duze stropitori parbriz încălzite, senzori de ploaie, tapițerie de piele, torpedou iluminat și climatizat, motor de cel puțin 180 de cai, motor între 1900 și 2000 cm cubi. Ce autoutilitare au aceste caracteristici”, se întreabă Adrian Cozma.

Până la ora transmiterii acestei știri, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, nu a putut fi contactat de sursa citată pentru a-și exprima un punct de vedere.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close