Antena 3 CNN Politică Adjunctul fostului preşedinte al PD-L Constanţa este acum şeful formaţiunii

Adjunctul fostului preşedinte al PD-L Constanţa este acum şeful formaţiunii

Adjunctul fostului preşedinte al PD-L Constanţa este acum şeful formaţiunii
07 Aug 2008   •   18:35

Noi schimbări la PD-L Constanţa. Organizaţia cu probleme a fost nevoită să-şi aleagă un alt preşedinte, după ce interimarul numit după venirea Elenei Udrea şi-a dat demisia.

Ion Popescu şi-a anunţat, miercuri, demisia din funcţia de preşedinte, fără vreo explicaţie oficială. Aşa că democrat liberalii s-au strâns într-o şedinţă ad-hoc pentru a-i găsi un înlocuitor lui Popescu. L-au desemnat pe adjunctul acestuia, Adrian Gheorghiţă.

În cei 6 ani de când e democrat, Adrian Gheorghiţă n-a trecut neobservat. În 2003 a fost exclus de preşedintele de atunci, Stelian Duţu, în urma unui scandal, şi a revenit în partid abia anul trecut.

Apele sunt departe de a se linişti. Mai mulţi membri cunoscuţi ai organizaţiei au anunţat fie că îşi dau demisia, fie că se retrag de pe listele parlamentare dacă şi această nouă structură va eşua.

Oficial, conducerea de la centru nu a avut nicio reacţie până acum. Scandalul în PD-L Constanţa a apărut imediat după numirea în funcţia de preşedinte a lui Ion Popescu şi venirea Elenei Udrea, pentru a reorganizarea filialei. Membrii organizaţiei s-au împărţit în două tabere şi chiar au ajuns să aiba conduceri paralele. Unii dintre ei au fost excluşi.

Antena3

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close