Antena 3 CNN Politică ?Al dracu, domn Mitică" nu e primit în PD-L. Dragomir a fost refuzat de Boc

?Al dracu, domn Mitică" nu e primit în PD-L. Dragomir a fost refuzat de Boc

?Al dracu, domn Mitică" nu e primit în PD-L. Dragomir a fost refuzat de Boc
11 Aug 2008   •   14:33

Preşedintele PD-L, Emil Boc, a declarat luni că Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, nu va candida din partea partidului la parlamentare. Totodată, liderul PD-L a amintit că Dragomir nici nu este membru al formaţiunii democrat-liberale.

"Nu există nicio propunere de candidatură a lui Mitică Dragomir, el nu este nici membru de partid şi nici nu va candida. Mitică Dragomir nu va candida din partea partidului la alegerile parlamentare", a afirmat Boc.

Proaspăt demisionar din PRM, Mitică Dragomir anunţase că va candida la alegerile parlamentare din partea PD-L. Plecarea lui Dragomir a fost comentată ironic de şeful PRM, Corneliu Vadim Tudor, care a exclamat: ?Al dracu, domn Mitică! Nu te poţi supãra pe un om ca Miticã. Şi-a aranjat un transfer, şmecheresc ce-i drept, putea sã ne anunţe".

Şeful Cancelariei prezidenţiale, Cătălin Avramescu, a anunţat că nu va candida la alegerile parlamentare din partea PD-L, dacă partidul aprobă candidatura lui Mitică Dragomir.

În Biroul Permanent Naţional al PD-L de luni s-a votat şi excluderea din partid a lui Stelian Duţu, din cauza "prejudiciilor de imagine" a mai declarat Emil Boc.

Antena3.ro

×
Parteneri
Reţeaua generalilor. Traseul banilor proveniţi din şpăgi
x close