Antena 3 CNN Politică Andronescu: Candidatul PSD la prezidenţiale are toate şansele nu numai să intre în turul doi, dar şi să câştige

Andronescu: Candidatul PSD la prezidenţiale are toate şansele nu numai să intre în turul doi, dar şi să câştige

Andronescu: Candidatul PSD la prezidenţiale are toate şansele nu numai să intre în turul doi, dar şi să câştige
02 Ian 2019   •   20:01

Ministrul educaţiei, Ecaterina Andronescu, susține că un candidat PSD în alegerile prezidenţiale va avea toate şansele nu numai să intre în turul doi, dar şi să câştige.

Pe de altă parte, Andronescu a subliniat că deși un candidat comun cu ALDE va crește șansele victoriei acestuia, electoratul PSD a dovedit la celelalte alegeri prezidenţiale că îşi susţine propriul candidat.

"Dacă există înţelegere în alianţă să iasă cu un singur candidat, şansele alianței cresc. Dacă această înţelegere nu va exista, fiecare partid va avea propriul său candidat şi cred că PSD-ul, cu dimensiunea pe care o are în electorat, are toate şansele candidatul PSD-ului nu numai să intre în turul doi, dar chiar să câştige.

Sau candidatul alianţei. Deocamdată suntem înainte de o decizie, deci putem să vorbim doar despre scenarii posibile. Logic și normal ar fi să existe suținerea alianței", a spus Ecaterina Andronescu.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close