Antena 3 CNN Politică Antonescu, despre posibilele remanieri: Se decide la finalul săptămânii. Restul, fantezii de presă

Antonescu, despre posibilele remanieri: Se decide la finalul săptămânii. Restul, fantezii de presă

Antonescu, despre posibilele remanieri: Se decide la finalul săptămânii. Restul, fantezii de presă
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    03 Feb 2014   •   08:54
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică seară, că în cazul eventualelor remanieri se va putea decide la Delegaţia Permanentă a PNL de la finalul săptămânii, ţinând să dezmintă "fanteziile de presă" în privinţa numelor miniştrilor care vor fi schimbaţi.
 
"Urmăresc deja şi eu cu mare interes epopeea remanierilor din PNL, apar nume noi, imaginaţia nu mai are limite. Nu doresc să le descurajez, sunt şi eu un consumator de presă atât cât îmi permite timpul. Trebuie să vă spun că niciuna dintre variantele pe care le-aţi vehiculat dumneavoastră nu este reală, că ce, cât, cum şi cu cine se va decide vreo schimbare şi dacă, asta nu o va face decât Delegaţia Permanentă, Biroul Politic Naţional spre sfârşitul acestei săptămâni, probabil vineri.

În rest, toate aceste nume care sunt vehiculate, fie ca ţinte ale remanierii, fie ca succesori posibili, sunt exerciţii de presă, fantezii de presă, pe care eu cu tot respectul şi cu toată seriozitatea le încurajez, dar pe care îmi fac datoria să le dezmint, fiindcă nu sunt reale", a declarat Antonescu, potrivit Mediafax.
 
El a ţinut să sublinieze că în ceea ce priveşte evaluarea miniştrilor, Radu Stroe a fost al doilea ministru al PNL care şi-a prezentat demisia în urma "unei comunicări nefericite", lucru care în opinia liderului PNL ar trebui apreciat de opinia publică.

Pe 20 ianuarie, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat  într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Radu Stroe
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close