Antena 3 Politică Antonescu: Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi 9 milioane de români curaţi, în picioare

Antonescu: Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi 9 milioane de români curaţi, în picioare

26 Iul 2012   •   21:05
Antonescu: Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi 9 milioane de români curaţi, în picioare
Sursa foto: Foto: Mediafax

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, joi, la mitingul de la Romexpo, că el nu mai are ce căuta în politică dacă la referendum nu vor fi 9 milioane de "români curaţi, în lumină, în picioare", informează Mediafax.
   
Antonescu a spus la mitingul USL că oamenii plătiţi gras din bani furaţi, Traian Băsescu au o problemă, dacă Antonescu se ţine sau nu de cuvânt.
   
"Mă ţin de cuvânt şi spun încă o dată clar: Traian Băsescu, nu am pus niciun pariu cu tine, pentru că eşti un mincinos. Am pus rămăşag cu mine şi cu onoarea mea. Ori tu, ori eu. Eu nu am minţit niciodată, eu nu mă mint pe mine şi nu mint oamenii care şi-au pus speranţa în mine şi în cei cu care am construit toate aceste lucruri. Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi nouă milioane de români curaţi, în lumină, în picioare", a spus Antonescu.
   
El i-a îndemnat pe români să vină la vot şi, chiar dacă au suferit şi au fost umiliţi şi sfidaţi, să voteze fără ură.
   
"Votaţi fără ură, România vrea dragoste, bunătate, omenie. Votaţi cu sufletul deschis, votaţi de mână cu Dumnezeu şi cu soarta acestei ţări. Nu am nicio îndoială, duminică veţi vedea toţi chipul luminat al României. Aşa să ne ajute Dumnezeu, români", a mai spus Antonescu.
   
Mitingul USL de la Romexpo a început, joi, pe esplanada complexului expoziţional, potrivit organizatorilor participând 35.000 de oameni.
   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close