Antena 3 CNN Politică Aura Vasile: Rămân membru PSD, am revenit asupra deciziei de a pleca la UNPR

Aura Vasile: Rămân membru PSD, am revenit asupra deciziei de a pleca la UNPR

Aura Vasile: Rămân membru PSD, am revenit asupra deciziei de a pleca la UNPR
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    20 Dec 2011   •   20:36

Deputatul Aura Vasile a declarat, marţi, că a revenit asupra deciziei sale de a se declara membru al grupului progresist din Parlament şi că va rămâne în PSD, potrivit Agerpres.

Vasile a mai spus că a depus la grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor o adresă prin care anunţă că renunţă la decizia de luni de a pleca la UNPR.

"Dacă eram în deplinătatea forţelor şi nu eram cu perfuzia la mână probabil veneam eu în Cameră şi spuneam ce aveam de spus. Motiv pentru care am transmis o altă hârtie la grup, la Duşa (Mircea Duşa, liderul deputaţilor PSD - n.r.), prin care spun că revin asupra primei decizii şi rămân în grupul PSD", a declarat Aura Vasile. 

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, luni seară, că a avut o discuţie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renunţat la a pleca din PSD la UNPR.

În ceea ce priveşte strarea de sănătatea, deputata a precizat că se simte mai bine, după ce luni a suferit un puseu de tensiune.

Deputata Aura Vasile a fost internată, luni, la Spitalul Universitar din Bucureşti, în urma unui puseu de tensiune. Deputatei i s-a făcut rău în timpul unei discuţii cu Marian Vanghelie.

×
Subiecte în articol: decizie PSD UNPR
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close