Antena 3 CNN Politică Barna, despre ancheta Rise Project: M-au sunat liberalii să-mi spună că aşa e în politică. Și-au cerut scuze cumva

Barna, despre ancheta Rise Project: M-au sunat liberalii să-mi spună că aşa e în politică. Și-au cerut scuze cumva

Barna, despre ancheta Rise Project: M-au sunat liberalii să-mi spună că aşa e în politică. Și-au cerut scuze cumva
12 Noi 2019   •   09:46

Dan Barna a susținut că s-au aliniat mai multe forţe pentru a împiedica intrarea sa în turul II al alegerilor prezidenţiale şi că ancheta Rise Project a avut impactul ei. 
Liderul USR a declarat că a fost sunat de oameni din PNL care i-au explicat că aşa este în campania electorală şi a spus că a observat că partidele ai căror candidaţi au ajuns în turul II sunt mulţumite de rezultatul final, scrie adevarul.ro.

”În ancheta Rise, acuzaţiile erau false, subtitlurile alea erau mincinoase. N-a existat nici fraudă, n-a existat nicio corecţie, toate alocările s-au făcut de către Ministerul Fondurilor Europene. Subtitlurile erau de o evidentă rea credinţă, inclusiv de la Minister s-a spus că n-a existat un conflict de interese. Evident, mesajul ăsta n-a mai fost rostogolit pentru că nu ajuta cauza, dar asta este campania electorală, acestea sunt vechile partide, aşa funcţionează. Adică, ce să spun că m-au sunat PNL-işti să-mi spună: asta este, aşa e în politică, obişnuieşte-te, adică, cumva cerându-şi scuze.”, a declarat Barna.
 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close