Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, anunț despre eventuala sa candidatură la Primăria Capitalei: ”Decizia mea e luată!”

Traian Băsescu, anunț despre eventuala sa candidatură la Primăria Capitalei: ”Decizia mea e luată!”

Traian Băsescu, anunț despre eventuala sa candidatură la Primăria Capitalei: ”Decizia mea e luată!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Apr 2016   •   23:39

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a precizat că decizia sa în privinţa unei candidaturi la Primăria Capitalei este luată, dar o va anunţa la momentul potrivit.

"Decizia mea este luată, dar nu consider oportun să vă spun ce decizie am luat. (...) O să fac ceea ce trebuie, o să fac ceea ce se cade pentru un politician ca mine, care a obţinut două mandate de parlamentar, două mandate de primar general, două mandate de preşedinte al României. Deci, am discernământul să fac ceea ce se cade să fac, după un asemenea background politic. (...) Eu de la politică am obţinut toate funcţiile care se obţin prin vot - parlamentar, primar, preşedinte", a declarat Traian Băsescu la România Tv, întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei, scrie Agerpres.

El a adăugat că îşi permite să-şi anunţe deciziile şi mai târziu, spunându-i-se că mai sunt câteva zile până la termenul limită de depunere a candidaturilor.

Întrebat despre varianta ca PMP să-l desemneze pe Robert Turcescu drept candidat al formaţiunii la funcţia de primar general, Băsescu a răspuns: "Interesant".

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close