Antena 3 CNN Politică Băsescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu. Ce spune un lider PNL despre o alianță cu PMP

Băsescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu. Ce spune un lider PNL despre o alianță cu PMP

Băsescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu. Ce spune un lider PNL despre o alianță cu PMP
de M.Z.    |    20 Iul 2016   •   20:36

Mihai Voicu, vicepreședinte PNL, a spus, miercuri, că are rețineri cu privire la o posibilă alianță cu fuziunea PMP-UNPR, după ce Traian Băsescu a spus că el are profilul cel mai bun pentru a fi premier.

Ipoteza unei alianțe PMP-PNL vine după ce PSD a spus clar că nuse asociază cu partidul lui Traian Băsescu, în timp ce liberalii au declarat că pot face alianță cu oricine, dar mai puțin cu social-democrații.

”Eu, personal, am rețineri cu privire la o alianță cu PMP”, a spus Mihai Voicu, vicpreședinte PNL, miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

”A spus (Traian Băsescu - n.r.) că e cel mai bun de a fi prim-ministru, iar asta e un lucru comic. Apoi, a spus că partidul său va obține 15-20% la alegeri. E un lucru comic, dacă nu, mai comic”, a motivat Voicu.

Întrebat dacă nu crede că Traian Băsescu ar putea găsi înțelegere la copreședintele Vasile Blaga, fostul șef al PDL, vicele liberal a negat și acest lucru.

”La Blaga nu veți găsi prietenie cu Traian Băsescu”, susține Mihai Voicu.

Băsescu: Cel mai bun profil de premier sunt eu

Preşedintele PMP Traian Băsescu a declarat, miercuri, că el are cel mai bun profil de premier, întrebat dacă este acord cu declaraţia lui Valeriu Steriu care a afirmat că l-ar putea susţine pe Cioloş pentru un nou mandat.

„Pot fi de acord cu orice, dar cel mai bun profil de premier sunt eu”, a răspuns Traian Băsescu, zâmbind, după congresul prin care UNPR a fost absorbită de partidul său.

Întrebat dacă şi-ar dori să fie premier, Traian Băsescu a afirmat: „Mi-aţi spus de profil şi atunci v-am spus”.
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A murit Ion Vianu, scriitor și medic psihiatru, la vârsta de 90 de ani
x close