Antena 3 CNN Politică Bătaie pe posturile de conducere din PSD

Bătaie pe posturile de conducere din PSD

Bătaie pe posturile de conducere din PSD
15 Oct 2015   •   14:22

E bătaie pe posturile de conducere din PSD.  Social-democraţii candidează pentru cele 14 funcţii de vicepreşedinţi ai PSD. Fiecare candidatură în parte va fi analizată mâine şi validată în Comitetul Executiv al PSD. 

Viitorul Birou Permanent Naţional al PSD va fi alcătuit din preşedinte, preşedinte executiv şi 14 vicepreşedinţi. Patru dintre aceste funcţii vor reveni organizaţiei de femei.
 
Victor Ponta a propus renunţarea la funcţia de preşedinte executiv şi înlocuirea acesteia cu patru funcţii de prim-vicepreşedinţi. Varianta fostului preşedinte al PSD nu a avut însă susţinere în Comitetul Executiv.

 
 
 
 
 
 
 
Social-democraţii au mai stabilit că liderii de organizaţii judeţene să nu mai poată deţine şi funcţia de vicepreşedinte, liderii fiind nevoiţi să aleagă între o poziţie aleasă la nivel local şi una la nivel naţional.
 
Liviu Dragnea a mai spus că premierul va avea drept de vot în BPN, la fel şi preşedintele Consiliului Naţional, în timp ce miniştrii vor putea participa la şedinţele Biroului Permanent când vor fi chemaţi. 

×
Subiecte în articol: PSD candidatura
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close