Antena 3 CNN Politică Cât "costă" o vizită la Palat. Mourinho, mascota electorală a lui Gigi Becali?

Cât "costă" o vizită la Palat. Mourinho, mascota electorală a lui Gigi Becali?

Cât "costă" o vizită la Palat. Mourinho, mascota electorală a lui Gigi Becali?
11 Oct 2008   •   23:38

Convins că nu poate câştiga alegerile doar cu lansarea, pac,pac online, a unui blog de campanie, Gigi Becali a decis să joace tare la uninominal. Profitând de meciul România - Franţa şi de relaţia pe care verii săi, Giovanni şi Victor Becali, o au cu antrenorul echipei Inter Milano, Jose Mourinho, Gigi Becali s-a hotărât să se folosească de acesta la scrutinul din noiembrie. Aşa că şi-a aranjat o întâlnire cu reputatul tehnician la Palatul său din Bucureşti, devenit peste noapte nu doar sediul clubului Steaua, ci şi sediu de campanie. Gigi Becali s-a fotografiat aici cu Jose Mourinho şi a dat senzaţia că vizita acestuia ar avea legătură cu interesul antrenorului portughez pentru fotbaliştii străini.
Presa sportivă a speculat faptul că Mourinho ar fi interesat în continuare de Mirel Rădoi, număi că doar pentru un asemenea obiectiv un om de talia lusitanului nu se deplasează personal la Palatul unui controversat om politic. Mai mult, este cunoscut faptul că Mourinho este un om scump la vedere, la propriu. Orice apariţie a acestuia se face pe bani mulţi, el fiind în acest moment unul dintre cei mai scumpi antrenori din lume, dar şi una dintre cele mai scumpe vedete care apar în spoturi publicitare. Este greu de crezut aşadar că Mourinho s-a întâlnit cu Becali, acasă la acesta din urmă, fără să primească vreo recompensă financiară.
Pentru a întâri această supoziţie, şeful de campanie al partidului lui Gigi Becali, şi anume Viorel Tudorache, a declarat în această săptămână că patronul Stelei este dispus să plătească pentru actuala campanie electorală între 10 şi 30 de milioane de euro. Şi asta pentru că PNG poate intra în Parlament pe legea votului uninominal dacă obţine doar 6 mandate de deputat şi 3 de senator. Aşa că Gigi Becali intenţionează să îşi concentreze campania pe 9 colegii electorale, fiind dispus să cheltuie "fără număr" pentru a-şi atinge obiectivul: intrarea în Parlamentul României.
În acest context, vizita lui Mourinho pare a fi doar un gest electoral, plătit pe bani mulţi de latifundiarul din Pipera. Rămâne de văzut în ce moment al campaniei electorale va fi folosit portughezul pentru a cerşi voturile românilor în favoarea lui Becali. Şi, mai ales, în care colegii electorale se va plusa în următoarea perioadă cu imaginile surprinse sâmbătă, imagini în care Mourinho a devenit peste noapte mascota electorală a lui Gigi Becali.
Sursa foto: Stelisti.ro
Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close