Antena 3 CNN Politică Ce au declarat Blaga şi Gorghiu după ce moţiunea a trecut

Ce au declarat Blaga şi Gorghiu după ce moţiunea a trecut

Ce au declarat Blaga şi Gorghiu după ce moţiunea a trecut
12 Iun 2015   •   13:56

PNL vrea să mai facă o moţiune de cenzură în toamnă a anunţat co-preşedintele partidului imediat după ce votul de azi s-a încheiat.
"Este un rezultat care din punctul nostru de vedere înseamnă multe. Înseamnă lipsă de respect şi sfidare din partea lui Ponta şi a colegilor din PSD faţă de români, faţă de românii din ţară şi românii din străinătate, care din păcate nu îşi vor putea exercita dreptul de vot aşa cum prevede constituţia. Parlamentarii PSD au fost nişte fantome prin sală. Nu au fost lăsaţi să îşi exercite dreptul de vot, aşa ca un soi de ironie la tema pe care am propus-o. Nu este niciun fel de problemă. Ponta va pleca. Nu a plecat astăzi, va pleca mâine, zilele următoare. Finalul carierei domniei sale este clar, este aşteptat. O moţiune de cenzură în toamnă cu siguranţă va avea succes. "

Vasile Blaga l-a comparat pe Victor Ponta cu premierul Republicii Moldova.
"Domnul premier nu face altceva decât să îşi prelungească agonia. Pentru că România este în criză, criza a fost provocată de dânsul, este amplificată zi de zi de dânsul, iar credibilitatea domniei sale se duce praf...Nu a învăţat nimic de la premierul moldovean care de la mult mai puţin lucru şi-a dat demisia. Nimeni nu şi-a dorit o criză în Moldova, dar iată un premier responsabil."

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close