x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Ce avere are Gheorghe Șimon, noul ministru al Economiei

de D.G.   •   14 Sep 2017   •   11:13
Ce avere are Gheorghe Șimon, noul ministru al Economiei 817
Foto: Gheorghe Șimon / Facebook

Cel de-al patrulea ministru al Economiei în 9 luni se numește Gheorghe Șimon.

Șimon este membru PSD din anul 1992 și în prezent deputat de Maramures, la al doilea mandat. El îndeplinește și funcția de vicepresedinte al organizatiei Maramureș a partidului, scrie bugetul.ro.

Citește și: Cine este Gheorghe Șimon, ministrul propus al Economiei

Conform declaratiei de avere postată pe site-ul Camerei Deputaților, el deține doua terenuri in intravilan – unul de 300 de metri patrati,  încă din 1987, si altul de 633 de metri patrati, cumparat in acest an la Cluj-Napoca.

Noul ministru detine si doua case. Una de 120 de metri patrati, construită in 1987, care este la Viseu de Sus, iar cealalta casa, in suprafata de 260 de metri patrati, este la Cluj-Napoca, fiind cumparata tot in acest an.

Șimon mai deține si doua terenuri forestiere la Viseu de Sus si la Cluj-Napoca. Toate bunurile sale sunt deținute în comun cu soția sa, președintele Judecătoriei din Vișeul de Sus.

Politicianul are contractate si trei credite, cel mai mare fiind de 425.000 de lei, scadent in 2025. Titularul contractului de credit este sotia sa.

La capitolul venituri, Simon a mentionat venitul sau de deputat, in valoare de 62.657 lei, si pe al sotiei, in valoare de 108.115 lei. De asemenea, Simon este actionar la SC Independenta SA Viseu de Sus, conform declaratiei de interese.

sati